Woningontruiming Amersfoort

Welkom op de site van CP Woningontruiming.

 

CP Woningontruiming is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vakkundig ontruimen en leegruimen van woningen en appartementen.

 

Er kunnen omstandigheden zijn waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of leegruimen van een woning. CP Woningontruiming is u dan graag van dienst bij het ontruimen, leegruimen van de woning, appartement of zorgkamer.

 

Als een woning verkocht of gehuurd is en opgeleverd moet worden kunt u ons inschakelen om het pand te ontruimen of leeg te ruimen. Ook het verwijderen van vloerbedekking, laminaat etc. behoort tot onze werkzaamheden. Kleine reparatiewerkzaamheden verrichten wij standaard bij de ontruiming.

 

Woning ontruimen of leegruimen? Neem dan gerust met ons contact op! Wij rekenen geen voorrijkosten en kunnen u dankzij onze ervaring snel een vrijblijvende offerte geven.

 

Bel : Carel Pronk 06-51836607

        Diana Pronk 06- 57766832

 

Of stel uw via vraag de mail. Wij reageren dezelfde dag!

 

Vanuit onze vestigingsplaats kunnen wij u in korte tijd van dienst zijn in:

 

Amersfoort, Amerongen, Austerlitz, Baarn, de Bilt, Bilthoven, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Hilversum, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Huizen, Laren, Leersum, Leusden, Maarsbergen, Maarn, Nieuwegein, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Woudenberg, Zeist.

online

KvK nummer: 59933437