Werkwijze

Elke opdracht is bijzonder in die zin dat er geen gelijk is. Daarom maken we altijd een afspraak voor een vooropname bezoek. Daarin bekijken we de situatie en in overleg met u maken wij een inventarisatie en eventueel planning van de ontruimingswerkzaamheden.

 

Onze standaard oplevering gaat uit van een leeggeruimde woning of appartement inclusief de berging. Gaatjes dicht, kroonsteentjes op de verlichting, eventuele kleine reparaties. Meterstanden noteren en bezemschoon opleveren. Dat is in 95% van de gevallen voldoende.

 

Maar soms zijn er extra inspanningen noodzakelijk. Zoals bijvoorbeeld schoonmaken, nicotineverwijdering, behang verwijderen etc.

 

Wij leveren maatwerk in het ontruimen en leegruimen van de woning of appartement. U regelt met 1 telefoontje of mailtje alle noodzakelijke werkzaamheden.

 

Woning ontruimen, leegruimen, vloerbedekking verwijderen, schoonmaken? Neem dan gerust met ons contact op! Wij rekenen geen voorrijkosten en kunnen u dankzij onze ervaring snel een vrijblijvende offerte geven.

 

bel ons:

 

Carel Pronk 06 - 51 83 66 07

Diana Pronk 06 - 57 76 68 32

 

 

Of Stel uw via vraag de mail. Wij reageren dezelfde dag!

ga hiervoor naar contact of klik hier.

 

De voordelen van CP Woningontruiming :

 

  • Geen voorrijkosten

  • Vrijblijvende en duidelijke offerte

  • Geen reiskosten

  • Goedkoopste containerservice

  • Snelle en discrete service

 

 

online

KvK nummer: 59933437